Etusivulle


TERVETULOA KOTISIVUILLEMME!  
 

Visilab Signal Technologies Oy on tarjonnut tuotteita ja palveluja kotimaisille asiakkaille vuodesta 1985. Visilab Signal Technologies Oy on täysin riippumaton perheyritys jolla on monipuolinen kokemus erilaisten hankkeiden toteutuksessa.

Olkaa hyvä ja tutustukaa oheisiin sivuihin, joilla esitellään tuotteitamme ja palvelujamme yksityiskohtaisemmin. Halutessanne voitte suoraan ottaa meihin yhteyden ja keskustelemme yrityksenne tarpeista.


TUOTTEET

Tuoteohjelmamme koostuu kannettavista AK30 kosteusmittareista, AK40 ratamittareista sekä huippunopeista AK50 ratakosteusmittareista, joiden pääsovellusalueet ovat paperiteollisuudessa ja kuitutuotteissa. Nämä ainutlaatuiset tuotteet ovat Visilab Signal Technologiesin omaa suunnittelua ja alihankkijoidemme valmistamia. Meillä on myös muita tuotteita teollisuuden käyttöön, esimerkiksi
FrontColour™ 5. Se on tarkoitettu ISO2470 Brightness mittauksiin. Uusia tuotteita julkistetaan joka vuosi.

Kertokaa meille tarpeistanne ja koetamme löytää ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus sekä vaativista ratamittareista että kannettavien laitteiden toteutuksesta.

• Kosteusmittareista..


Meillä on käytössä myös e-laskutus. Voimme lähettää laskunne suoraan kirjanpitäjällenne ilman viiveitä ja välikäsiä.


Postiosoite ja käyntiosoite:

    Visilab Signal Technologies Oy
 
   Sepäntie 4
    FI-07230 Monninkylä
  

Sähköposti meillepäin

     Soita: +358-45-635 4885, aukioloaika 9.00 - 17.00.


Visilab Signal Technologies on kehittänyt ISO9001:2008 mukaisen laatujärjestelmän. Sitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan kasvavia vaatimuksia.

    
Laatupolitiikka
 
ALIHANKINTA


    
Alihankintapalvelut      • Esimerkkejä projekteista..
 Takaisin

Tavaramerkit:
FrontColour™ Visilab Signal Technologiesin rekisteröimä tavaramerkki
IRMA-7™ Visilab Signal Technologiesin tavaramerkki
Visilab™ Visilab Signal Technologiesin tavaramerkki

AK30™ Visilab Signal Technologiesin tavaramerkki

AK40™ Visilab Signal Technologiesin tavaramerkki

AK50™ Visilab Signal Technologiesin tavaramerkki

Sivuston Copyright © kuuluu Visilab Signal Technologiesille, jos ei muuta ole mainittu
Avainsanoja: kosteusmittari, alihankintatyö, kapasitanssimittauslähetin, älykkäät anturit, elektroniikkasuunnittelu, piirilevysuunnittelu, optomekaniikka, optinen suunnittelu, etuvahvistimet, vaihelukitut järjestelmät, matalakohinaiset signaalijärjestelmät, kenttäväylä, Profibus DP, LabView-ohjelmointi, ratakosteusmittari, prosessikosteusmittari, infrapunakosteusmittari, puun kosteusmittari, kannettava kosteusmittari, biopolttoaineen kosteusmittari biofuel heinän kosteusmittari